Başkanımızın Kahveciler Esnafı için yardım talebinde bulunduğu basın toplantısı Fox Haber Yayınladı

İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı KIRDI Pandemi süresinde üç aya yakın işyerlerini kapatmak zorunda kalan Kahciler Odası mensubu esnafların zor durumda olduğunu, işyerlerinde oyun oynanmamasından dolayı kira, elektrik, su, dolğalgaz, vergi, stopaj, kdv vb. giderleri ödemekde zorluk çektiklerini belirtti. Esnafın zor durumda olduğu kahvehanelerde pandemi kapsamında gerekli tüm tedbirlerin alınarak, hijyen kurallarının sağlanarak oyunların serbest bırakılması talebinde bulundu. Zor durumda olan esnafımıza devletimiz tarafından kahveciler esnafına yardım ve destekte bulunmaları gerekiğini belitti.