BAŞKAN KIRDI BAŞBAKAN YILDIRIM’A “KATI ATIK SORUNU”NU İLETTİ

İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı Katı Atık Sorunu’nu Başbakan Binali Yıldırım’a iletti.

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’de Esnaf Buluşması’nda konuştu. Konuşması sırasında Başbakan Yıldırım ile İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Binali Yıldırım’ın konuşması sırasında Esnaf Buluşması’na katılan İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı ayağa kalkarak, “Belediyeler, 100 metre üstündeki kahvehane ve pastane esnafından her ay katı atık parası 230 TL alıyor. Her ay bu parayı ödüyoruz. Kendileri karar almışlar” diye konuştu.

Başbakan Yıldırım bu sözlere, “Bunun yasal dayanağı yok. Bu haraca girer. Dava edin hemen iptal olur. Dava açın biz de buna destek verelim. Herkes kafasına göre para alırsa, bu iş nasıl olacak? Yani ne yapacağız, ya değiştireceğiz ki bunun da zamanı var ya da dava edeceğiz. Günü gelince de ‘Sen bunları bize niye yaptın? Biz seni bunun için mi seçtik’ deme hakkımız var” şeklinde cevap verdi.

İzmir Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı’nın, esnafın en büyük sorunlarından biri olan Katı Atık Sorunu’nu Başbakan Binali Yıldırım’a, konuşmasını yaparken bizzat ayağa kalkarak iletmesi salonda alkışlarla destek gördü.

Aşağıda ki videodan Başkan Kırdı ile Başbakan Yıldırım’ın “Katı Atık Sorunu ile ilgili diyaloğunu izleyebilirsiniz.

Cevapla